11/6/2016: Λιβαδειά

ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Στην αίθουσα του κέντρου "Ηνίοχος", πραγματοποιήθηκε το Σάββατο μια ακόμα συγκέντρωση ενημέρωσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών.
Παρ' ότι βρισκόμαστε σε περίοδο κορύφωσης των αγροτικών εργασιών, μια ακόμα εκδήλωση του φορέα που "ανασαίνει" ουσιαστικά, 365 ημέρες το χρόνο, προκάλεσε το ενδιαφέρον δεκάδων αγροτών, που κατέκλυσαν την αίθουσα.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι στη Λιβαδειά βρέθηκαν Μέλη όχι μόνο από το Νομό Βοιωτίας, αλλά ακόμα και από την Πελλοπόννησο, την Καρδίτσα, την Φθιώτιδα.
ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ
Ένα επίσης χαρακτηριστικό, είναι η διάρκεια της ενημέρωσης, η οποία ξεκινησε στις 12.10' και ολοκληρώθηκε μετά τις 15.00' δίνοντας για μια ακόμα φορά χαρακτηριστικά "μυσταγωγίας" σε εκδήλωση του Συνδέσμου.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΑΚΟΣΟ Κώστας Γιωτάκος τόνισε λιτά τα κομβικά σημεία των προγενέστερων παρεμβάσεων του Συνδέσμου, ενώ ανέλυσε τις δράσεις που τρέχουν καθώς και τις "σκέψεις" που υπάρχουν για το μέλλον.
Στεκόμενος ιδιαίτερα στο σοβαρό εγχείρημα της αναχρηματοδότησης, δήλωσε καταχειροκροτούμενος, πως:
- "Όπου νά 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες..."
ΔΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ

Ο Δημήτρης Δημογιάννης, στις τοποθετήσεις του στάθηκε ιδιαίτερα στα νέα φοροασφαλιστικά δεδομένα τα οποία "τιμωρούν την παραγωγή", ενώ εξομολογήθηκε ότι ο ίδιος έχει ανατρέψει τους επαγγελματικούς του προσανατολισμούς, μειώνοντας σημαντικά την αγροτική του ενασχόληση.
ΠΣΑΦΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ: ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016
Σημαντική ήταν η παρουσία του Επιστήμονα-Φοροτεχνικού κ. Χρήστου Γαλανού, ο οποίος εκτός από τις επιγραμματικές εξειδικευμένες φορολογικές αναφορές, στάθηκε ιδιαίτερα στους νόμιμους τρόπους μέσω των οποίων τα Μέλη του Συνδέσμου θα έχουν μια συμβατή σχέση με τη φορολογική δήλωση που θα υποβάλλουν το έτος 2017.
ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Η συγκέντρωση καταγράφεται ως μία ακόμα επιτόπια ουσιαστική διείσδηση του Συνδέσμου στην καρδιά των Μελών του και επιβεβαιώθηκε ξανά η ανταπόκρισή τους στη δομή και φιλοσοφία που έχει χαραχθεί εδώ και τρεισήμισι χρόνια.
Και ενώ η αυτόβουλη παρουσία ασφαλώς εκτιμάται ισότιμα, ωστόσο δεν γίνεται παρά να "καταγραφεί" και να εκτιμηθεί αναλόγως, η παρουσία ανθρώπων που διένυσαν πάνω από 150 χιλιόμετρα για να παρευρεθούν στη Λιβαδειά!