27/11/2016: Σε Αγρίνιο και Αίγιο

ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ
ΑΙΓΙΟ
Με τη συμμετοχή δεκάδων αγροτών, συνεχίστηκαν οι ενημερωτικές περιοδίες του Συνδέσμου σε Αίγιο και Αγρίνιο.

Στο μέν Αίγιο ο σύλλογος βρέθηκε για 3η φορά τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία ήταν η πρώτη επίσκεψη, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όχι μόνο από το γεγονός ότι η αίθουσα εκδηλώσεων του Imperial ήταν κατάμεστη, αλλά και από την προσήλωση των παρευρισκομένων. 
ΑΧΑΪΑ
ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ
Πρόσωπα οικεία πλέον, μέσα από σφυρηλατημένες σχέσεις τεσσάρων ετών, "σχημάτισαν" το γκρουπ της Αχαϊκής συγκέντρωσης. Ήταν εκεί ο Αποστόλης, ο Παρασκευάς, ο Αλέκος, η Ερασμία, ο Νίκος, ο Παναγιώτης, ο Βλάσης, ο Γιώργος, ο Αντρέας, ο Δημήτρης που ήλθε υπό καταρρακτώδη βροχή απο το Ναύπλιο και δεκάδες ακόμα Μέλη, μιας περιοχής με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό:
  • Εμφανίζει το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής (σε σύγκριση με το εύρος του ...αντικειμένου) στις δυναμικές κινητοποιήσεις του Συνδέσμου, τα προηγούμενα χρόνια.   
ΑΙΓΙΟ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 
ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Την άγρια φυσική ομορφιά της Αιτωλοακαρνανίας "εξισορροπεί" η ήρεμη ζεστασιά των κατοίκων της.
Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου την Κυριακή 27/11 έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην οποία παρευρέθηκαν και δεκάδες αγρότες που δεν είναι (ακόμα) Μέλη του Συνδέσμου.
Ο Βαγγέλης Χαραλάμπους, ο Γρηγόρης Τζαμαλής (φωτό δεξιά), ο Στάθης Παληγιώργος ο Γιώργος Παλαιοπάνος, ο Δημήτρης Πλατύς και άλλοι, κράτησαν ζωντανή τη σπίθα σε μια περιοχή που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ...το "Κρυφό Σχολειό" του Συνδέσμου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΑΙΤΗΜΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Το πρωί της Δευτέρας 28/11, σε mini σύσκεψη στο ξενοδοχείο Imperial, στην οποία παρευρέθηκαν οι Κώστας Σπανούλης, Γρηγόρης Τζαμαλής, Γιάννης Παππάς (φωτό δεξιά), Κώστας Γιωτάκος, Στάθης Παληγιώργος και Βαγγέλης Χαραλάμπους, ο Αντιπρόεδρος κ. Τζαμαλής μετέφερε αίτημα αγροτών της περιοχής, για εκ νέου άνοιγμα των εγγραφών στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγροτικών Φωτοβολταϊκών.  
Θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ
Με έμφαση στο τρίπτυχο: Διαπιστώνω, Προτείνω, Ενεργώ, ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει τις ενημερωτικές περιοδίες του, ξεβολεύοντας και δραστηριοποιώντας κοινωνία και φορείς, "ανακατεύοντας" νοημοσύνες, χτίζοντας δράσεις ενώ έχει -εν τη γενέσει του- απουσιάσει από αδιέξοδες διαμαρτυρίες, που στόχο έχουν την προβολή του διαμαρτυρόμενου και την ...παραμονή των προβλημάτων
Εάλω η Πόλις....!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ
Αποσπάσματα, από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων του Συνδέσμου στις πρόσφατες ενημερωτικές συγκεντρώσεις σε Αίγιο και Αγρίνιο.