4os χρόνος με τον Σύνδεμο

ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ
Στο 4o έτος του, μπαίνει σήμερα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών. Ο φορέας που καθόρισε σε καταλυτικό βαθμό, το μέλλον 2.700 αγροτών-επενδυτών.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΘΕΣΑΦΩΣ
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ 80
Με 80 ανθρώπους (φωτο αριστερά) που πήραν την πρωτοβουλία  ίδρυσης ενός (ακόμα!) φορέα στο χώρο των Α.Π.Ε., χωρίς φυσικά να έχουν στο μυαλό του, ότι ...επίκειται να εξελιχθεί 
Η πορεία έδειξε και απέδειξε, πως όχι απλά "απέκτησε φωνή" μια χούφτα αγροτών, αλλά δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις ουστιακών παρεμβάσεων των 15.000 "λιανοπωλητών" της Ενέργειας, σε θέματα που είχαν και έχουν άμεση σχέση μαζί τους.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ - Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ
Σαρανταοκτώ ώρες νωρίτερα της 11ης Μαρτίου 2013, βγήκε στον αέρα και το afo.gr
Για να βοηθήσουμε τον ιστορικό του μέλλοντος, στην ακριβή καταγραφή της ιστορίας, θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι τα πρώτα πλάνα ζωής του Συνδέσμου (παίζουν στο παραπάνω video), καταγράφηκαν στις 23/3/2013, όπου ως κάμεραμάν επιστρατεύτηκε ο τότε σέντερ φορ της Αναγέννησης κ. Χρήστος Αθανασιάδης (φωτό δεξιά). 
ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΟΒΕΙΣ 
Θα αγγίξει τα όρια της γραφικότητας, εάν απαριθμήσουμε  τι κατάφερε σε αυτά τα 3 χρόνια ο Σύνδεσμος
Είναι δε τόσα πολλά (αν όχι ...τα πάντα) , που σε μια κοινωνία που μαστίζεται από όσα ήδη γνωρίζουμε, η προκοπή -με την ουσιαστική ώθηση ενός φορέα- να θεωρείται ως και ενοχοποιητικό στοιχείο.
Δηλαδή: Διεκδικείς; Επιτυγχάνεις; Προκόβεις;
- Χαλάς την πιάτσα.  Άρα ...είσαι ένοχος.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΙ 
Δεν "τσιμπάμε" στις υπόκωφες  μομφές των μετρίων και των ψευτοπαραγόντων της συμφοράς που δημιουργήθηκαν από τα μικρόφωνα και όχι από το έργο τους. Συνεχίζουμε.
Με όρεξη, κρυστάλινη διαχείριση και χαλαρά. Με κέφι και χωρίς πίεση.
Οι μομφές, οι επιθέσεις που έχει εισπράξει μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος, απαντήθηκαν μία προς μία και ουχί στην γλώσσα των λογίων, αλλά στη γλώσσα που κατανοούν τα πεζοδρόμια, οι γεωτρήσεις και τα καρούλια, με τα οποία -εμείς οι αγρότες- έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση.
Απαντήθηκε, και ο κατάπτυστος φιλάργυρος εκδότης,  εμποράκος της "αγροτικής ενημέρωσης", που προσπάθησε να στοχοποιήσει -ανεπιτυχώς όπως πάντα- τον Σύνδεσμο.
Απαντήθηκε, διότι ο Σύνδεσμος φρόντισε να έχει το Μέσο για να απαντήσει.
Αλίμονο, στους χιλιάδες υγιείς συνανθρώπους μας, που έχουν πέσει θύματα τέτοιων κατάπτυστων εκδοτών, αλλά δεν είχαν ποτέ το Μέσο για να αντιδράσουν.
Και έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ των δύο: 
  • Ή να προσαρμοστούν στα δεδομένα. Δηλαδή να γίνουν υπάκουοι και ...κιμπάρηδες (προς τους εκδότες)
  • Ή να αποχωρήσουν από την κοινωνική ζωή.
Γι αυτό και στην κοινωνία απέμειναν να μας νουθετούν οι φελοί!
Δεν θα γίνουμε ούτε υπάκουοι ούτε αιμοδότες των διαχειριστών της κοινωνικής έκφρασης. Αυθεντικά, με ειλικρίνια, χωρίς ανέξοδες φανφάρες, κοιτάμε στα μάτια ένα ΧΑΠΙπρος ένα τα Μέλη την κοινωνία και προχωρούμε για την 4η χρονιά...
  • Χάπι μπέρθντεη του γιού....