3/3/2016: Ναύπλιο

ΝΑΥΠΛΙΟ

Το μήνυμα της οριστικής έντιμης αναχώρησης, σφραγίστηκε στην Πελοπόννησο

Στην "αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση" του Συνδέσμου στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στο Ναύπλιο, έκλεισε μια σειρά περιοδειών στη ...μισή Ελλάδα, σε μόλις 4 ημέρες:

Σε Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Φέρες και Ναύπλιο, επισφραγίστηκε "πρόσωπο με πρόσωπο" με όλα τα Μέλη η "αριθμητική επιτυχία" που αφορά τον όγκο συμμετοχής του τελευταίου και πιο σπουδαίου εγχειρήματος.

Δείτε το video από την επέλαση του Συνδέσμου στη Βόρεια Ελλάδα!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Στη συγκέντρωση της Πέμπτης 3/3 στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε ενδελεχή παρουσίαση του αγροτικού αγώνα, του τελευταίου εξαμήνου. Με ονόματα και γεγονότα, πληροφορήθηκαν τα εκατοντάδες Μέλη, για τον ρόλο των προσώπων στα μπλόκα, για το πως φτάσαμε στην αποχώρηση των τρακτέρ και για τις επικείμενες εξελιξεις σε ασφαλιστικό και φορολογικό.

 

Επίσης, αναλύθηκε με απτά παραδείγματα-γεγονότα, ο ρόλος συγκεκριμένων Μέσων-Εφημερίδων στις εξελίξεις, καθώς και οι σκοποί που εξυπηρετούν μεμονωμένοι εκδότες αγροτικών εφημερίδων, οι οποίοι χρησιμοποιούν το αγροτικό κίνημα ως προσωπικό τους βιλαέτι, χειραγωγώντας ή και εκβιάζοντας πρόσωπα, με τρόπο εμετικό, κατάπτυστο και πρόστυχο.

Είναι γεγονός, ότι με την αναφορά συγκεκριμένων περιστατικών και στο Ναύπλιο, το ακροατήριο εξαγριώθηκε εναντίον συγκεκριμένων εκδοτών αγροτικών εφημερίδων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΧΙΝΑΣΕΠΙΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ

Ενημέρωση φυσικά έγινε και για το τετελεσμένο εγχείρημα του Συνδέσμου, που αφορά μια ...μικρή μείωση των επιτοκίων των Μελών, τα Δάνεια των οποίων από τις αρχές Απριλίου θα τρέχουν με επιτόκιο 2,2%

Το Μέλος από την Αργολίδα κ. Δημήτρης Σχινάς (φωτό αριστερά), που οργάνωσε τη συγκέντρωση αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Μελών της Πελοποννήσου για ενδελεχή ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις, δήλωσε μετά τη σύσκεψη:

- 'Εχουμε συνηθίσει, να μας εκπλήσει ο Σύνδεσμος με καινοτόμες -εώς και αιρετικές θα έλεγα- ενέργειες. Εύχομαι και ελπίζω, το τελευταίο εγχείρημα που αφορά όλα τα Μέλη και όχι μόνο τους δανειολήπτες, να έχει αίσιο τέλος, κάτι το οποίο πιστεύω ακράδαντα..." 

ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ

Οργανωτικός πυρετός επικρατεί τις τελευταίες ώρες, στο χώρο ταξινόμησης των εγγράφων. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου καταμετρήθηκαν και ταξινομήθηκαν 133 νέοι φάκελοι συμφωνητικών που αποτελούν τη 2η λίστα αποστολών για τη Γερμανία.

Προσθέτοντας και τους 407 που έφυγαν την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνουμε τους 540, ενώ αναμένονται  παραλαβές και σήμερα Σάββατο (τελευταία ημέρα), με κούριερ πλέον ή με απ' ευθείας παράδοση από τα Μέλη.

ΠΑΛΕΨΕ - ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Μετά την ουσιαστική επιτυχία του εγχειρήματος, η μάχη την τελευταία εβδομάδα δόθηκε και για την αριθμητική επιτυχία (συμμετοχές), η οποία μετά τη συγκέντρωση περίπου 550 υπογεγραμμένων εγγράφων, είναι δεδομένη, βγάζοντας τον Σύνδεσμο (και) ηθικά δικαιωμένο, μπροστά στον επιχειρηματία που μας εμπιστεύτηκε, τόλμησε, οργάνωσε και έφερε εις πέρας το πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα εγχείρημα.