19/2/2017: Η Υψηλή Τάση, της Διαμαρτυρίας

ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ

Είναι όπως στους γάμους, που μετά από μια βδομάδα βάζεις το video για να θυμηθείς τα πρόσωπα. Διότι, την ώρα της "τελετής" το άγχος κι η πολυκοσμία δεν σου επιτρέπει να δεις απολύτως ξεκάθαρα τα πράγματα.      
Η διαμαρτυρία της 14/2 για τον Σύνδεσμο και την κατάσταση όπως διαμορφώνεται σήμερα, είναι απολύτως επιτυχημένη. Θα λέγαμε, ότι η "μερική ασυνέπεια" του Υπουργού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι ευλογημένη, για το άμεσο μέλλον.
Γενικά, η γοητεία είναι να μπορείς να προβλέψεις το μέλλον και να πάρεις την κατάλληλη θέση για την ...κεφαλιά.

ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ Ο Π.Σ.Α.Φ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
Στο πρόσφατο θέμα του afo.gr ("Όσα πρέπει να ξέρω, για τις πληρωμές των φωτοβολταϊκών"), έγινε επιγραμματική αναφορά στη δικαστική διεκδίκηση από τον Λ.ΑΓ.Η.Ε. των (προς αυτόν) οφειλομένων

Σε αυτή τη διεκδίκηση ο Π.Σ.Α.Φ., όχι απλά συνεπικουρεί, αλλά παρακολουθεί-ελέγχει κατά πόδας, ολόκληρη τη διαδικασία. Πρόκειται για μια διαδικασία που δεν θα τραβήξει "χρόνια και ζαμάνια", αλλά έχει πιο κοντινό ορίζοντα. Παράλληλα -όσο τρέχει η διαδικασία- οι "δικαστικά ελεγχόμενοι" από τον Λ.ΑΓ.Η.Ε. θα αρχίσουν να συνυπολογίζουν όλο το τελικό κόστος, που μπορεί να μην είναι "υπηρεσιακό" αλλά "προσωπικό".   Αντιλαμβάνεσε τη διαφορά, φαντάζομαι...! 

ΠΥΡ
Ο Σύνδεσμος, από τις 14/2 έχει ανοίξει πυρ κατά παντός υπευθύνου. Πυρ, εν τοις πράγμασι και όχι με θεωρητικολογίες και ανακοινωσούλες στρακαστρούκες

ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ;
Μαθαίνουμε, ότι πολίτες της χώρας (sic), μπήκαν στη διαδικασία να μετρήσουν τα πούλμαν που μίσθωσε ο Σύνδεσμος για το ΥΠΕΝ.
Νά 'ταν άραγε ένα ή δύο, όπως έδειξε η καταμέτρησή τους;

Η εξέλιξη κατά την αποχώρηση των πούλμαν για την Βουλή ήταν τέτοια, που δυστυχώς στο κατατοπιστικό video που θα δείτε δεξιά, εμφανίζονται μόλις τα 5 από τα 8 πούλμαν, αφού Πελλοπόνησος, Ήπειρος και Νέο Μοναστήρι έφυγαν 20 λεπτά αργότερα, λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης στη Μεσογείων.

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Σε αυτή τη νέα κατάσταση που επέλεξε να εμπλακεί ο Σύνδεσμος (το "πυρ" που λέγαμε παραπάνω),  οι τεχνικές γνώσεις του Στέλιου Λουμάκη είναι εξαιρετικά χρήσιμες.  
 
Αντιλαμβανόμαστε ότι η συνύπαρξη έχει δώσει πρόσθετη δουλειά σε άεργους συνωμοσιολόγους, αλλά ...συγνώμη που δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς (στην παρούσα φάση). 

Μάλιστα, ο κυρ-Αντρέας είπε φωναχτά τον προβληματισμό του, μέσα στο πούλμαν Καρδίτσας-Τρικάλων
- Κοιτάξτε, να μην μας απορροφήσει ο Σ.Π.Ε.Φ. !

Μα, ακριβώς γι αυτό τον λόγο κάναμε τους Supported. Για να τον απορροφήσουμε εμείς πρώτοι!
Φίλοι-φίλοι, αλλά οι απορροφητήρες δουλεύουν στο φουλ!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Φ.
Η δε ογκωδέστατη πολιτιστική κληρονομιά της σύγχρονης Ελλάδας, έχει "μιλήσει" πολλάκις, για αντίστοιχες περιπτώσεις.
Χαρακτηριστικότερη όλων, η κατάθεση του Απόστολου Καλδάρα το 1969
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ!
Δεκάδες ήταν τα Μέλη που επικοινώνησαν για να μας ...συμπαρασταθούν, απέναντι στα "ιντερνετικά τουρλουμπούκια", ανώνυμα και επώνυμα (διότι ...είχαμε παραδόξως και τέτοια!), παραβλέποντας ότι με την ουσιαστική συμμετοχή αυτών των "τουρλουμπουκιών", ενισχύθηκε τα μάλα, η δική τους πόρωση

Το να τους κόψουμε μισθό, δεν θαν ήταν κάτι παράδοξο, δεδομένου του αποτελέσματος που επιτυγχάνουν!

ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Η πολιτιστική μας κληρονομιά, πανταχού παρούσα, έχει μιλήσει και γι αυτή την περίπτωση, με ένα απαράμιλλης αισθητικής  έργο, στο οποίο ξεχειλίζει ο μειλίχιος λόγος, η εσωτερική ευαισθησία εκπαραθυρώνεται και διαχέεται άπλετα στο χώρο, ενώ το λυγερόκορμο κορμί του αναγνώστη τσουτσουρώνει ανυπερθέτως, κρούοντας μανιωδώς τα κρανιοεγκεφαλικά κύτταρα (όπου υπάρχουν!), σε ρυθμό: "γκλιν-γκλόν, γκλιν-γκλον...":    
ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΡΕΕΕΕΕ....
Αναγνώστη μου, δε μπορείς να πεις κουβέντα.
Μπορεί να μην πήρες φράγκο, αλλά έχεις ...απορροφήσει πνευματική κατήχηση για 6 μήνες.
Χόλυγουντ σήμερα το μαγαζί....!